ELS CRIMINALS AL TNC

Diumenge 12 de maig 2024
58 €

Els criminals ens interpel·la sobre quin grau de criminalitat estem disposats a assumir i sobre què entenem per just i què no

Els criminals de Ferdinand Bruckner s’estrena al TNC en una versió de Jordi Prat i Coll que, després d’Els Jocs Florals de Canprosa i de La Rambla de les floristes, promet tornar-nos a sorprendre.

Un reguitzell de personatges que comparteixen edifici han comès un seguit de delictes que posaran al descobert els errors de la justícia i els límits de les administracions amb l’ús i abús del poder.

Una obra crítica i plena d’intriga que planteja temes com l'avortament, els delictes de llibertat sexual, la pena de mort o la corrupció i l’arbitrarietat de la justícia.

Amb:Eric Balbàs, Joan Carreras, Jan D. Casablancas, Carme Milan, Neus Pàmies, Cristina Plazas, Maria Rodríguez, Carles Roig, Kathy Sey, Lluís Soler, Isabel Soriano, Marc Tarrida, Guillem Valverde.

 

Sortirem de Palamós i rodalies a primera hora de la tarda per assistir a la funció de les 18:00 hores al Teatre Nacional de Catalunya.

 

Entrades a platea. Unes 3 hores.

 

Acabada la funció, retorn als seus llocs d’origen.

 

 

Preu: 58 €

Inclou: Viatge amb autocar, entrades de platea i guía acompanyant.

 

Temps límit per la reserva: dia 12 d'abril 2024