CANTANDO BAJO LA LLUVIA

Diumenge 3 d'octubre 2021
79 €

Al Teatre Tívoli s'estrena la comèdia musical més romàntica de tots els temps: CANTANDO BAJO LA LLUVIA el nou projecte d'Àngel Llàcer i Manu Guix, després  de l'èxit de la JAULA DE LAS LOCAS i LA TIENDA DE LOS HORRORES.

Músiques icòniques i coreografies espectaculars ompliran el Teatre Tívoli d'elegància, glamour i felicitat. Cantant sota la pluja es va convertir en un clàssic referent dels anys 50, que té com a himne la famosa cançó "Singin 'in the rain" mundialment coneguda.

Una comèdia musical plena de picades d'ullet cinèfils, humor i sensibilitat, acompanyada d'espectaculars números de ball, que emociona i entendreix a l'espectador amb una bonica història d'amor, a el mateix temps que el trasllada al passat per descobrir els inicis de cinema sonor i tots els seus secrets. La història es desenvolupa entre escenes, coreografies i cançons icòniques i espectaculars.

L'excel·lent i divertit guió narra de forma irònica la pròpia història del món de cinema mostrant a l'espectador d'algunes de les problemàtiques que es van trobar tant els actors, productors i directors a l'hora d'utilitzar les noves tècniques.

Protagonitzat per Iván Labanda, Diana Roig, Ricky Mata, Mireia Portas, ... més de 30 actors i ballarins, amb una escenografia espectacular, un vestuari i coreografia que no deixaran a ningú indiferent.

 

Sortirem de Palamós i rodalies a la tarda per assistir a la funció de les 17.00 hores al Teatre Tívoli.

 

Entrades a platea (Zona 1)

 

Acabada la funció, retorn als seus llocs d’origen.

 

Preu: 79 €

Inclou: Viatge amb autocar, entrades de platea (Zona 1) i guia acompanyant.

 

Temps límit per la reserva: dia 27 d'agost 2021. Dipòsit de reserva: 50 €