FLASH DANCE

Diumenge 14 d'abril 2019
72 €

Flashdance El Musical, explica la inspiradora història d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina de nit, que somia amb anar a la prestigiosa Shipley Dansi Academy i convertir-se en una ballarina professional. Quan un romanç complica les seves ambicions, ho aprofita per impulsar el seu somni, però no sense abans superar obstacles i conflictes que posaran a prova la seva determinació i que faran trontollar les parets del seu món.

El musical, basat en la pel·lícula de Paramount Pictures (Guió de Tom Hedley i Joe Eszterhas, Història de Tom Hedley) és un al·legat a la superació personal, al poder d’aferrar-se als somnis per sobre de tot, a la fe sense límits, gairebé capaç de ser eclipsada per una forta història d’amor impossible entre dues persones, amb vides molt diferents, de diferent classe social i arrels radicalment oposades, que posarà a prova els seus sentiments més profunds.

 

Sortirem dels llocs d’origen a la tarda per assistir a la funció de les 18.30 hores al Teatre Tívoli.

 

A l’acabar la funció disposaran d’una mica de temps lliure per menjar alguna cosa abans d’emprendre el viatge de tornada.

 

 

Preu: 72 €

Inclou: Viatge amb autocar, entrades de platea i guía acompanyant.

 

Temps límit per la reserva: 25 març del 2019