LA JAULA DE LAS LOCAS

Diumenge 5 de març del 2023
79 €

TORNA L’ACLAMADA COMÈDIA MUSICAL

La plàcida vida de parella d'Albin i Georges, propietaris del club nocturn La Cage aux Folles de Saint Tropez, es veu totalment alterada per una notícia inesperada. Jean Michel, el fill de Georges, es casarà amb la filla d'un diputat ultraconservador, acèrrim defensor dels valors més tradicionals a la vida familiar. La trobada explosiva entre dues famílies tan diferents provoca una divertidíssima comèdia plena d'amor i de situacions delirants.

Inspirada a la popular obra de Jean Poiret, el musical és fruit del talent de Jerry Herman i Harvey Fierstein. Amb nou premis Tony i tres Drama Desk Award, “La Jaula de las Locas” s'ha representat ininterrompudament per tot el món des de la seva estrena.

“La Jaula de la locas” és un gran cant a la llibertat individual i col·lectiva. Una atrevida posada en escena, sorprenents coreografies, exuberant disseny de vestuari i una temàtica universal, el converteixen en un dels musicals més aclamats de la història. Cada funció transforma “La Jaula” en una festa, una celebració de la “joie de vivre” que se sap com comença, però mai com acaba

 

Sortirem dels llocs d’origen a la tarda per assistir a la funció de les 17.30 hores al Teatre  Tivoli.

 

Al acabar la funció, retorn als seus llocs d'origen.

 

Preu: 79 €

Inclou: Viatge amb autocar, entrades de platea i guía acompanyant.

 

Temps límit per la reserva: dia 13 de febrer 2023