LOS VIVANCOS

Diumenge 20 de maig 2018
62 €

LOS VIVANCOS - NACIDOS PARA BAILAR

 

'NACIDOS PARA BAILAR' arriba a la Ciutat Comtal per conquistar al públic amb un espectacle de dansa, arts marcials, humor i música, un còctel explosiu de la mà del brillant grup Los Vivancos.

 

No et perdis el nou show del grup espanyol que acumula més premis i reconeixement internacional!

 

Una obra en la qual dansa, humor, arts marcials, virtuosisme musical i equilibrisme convergeixen per crear una bella utopia escènica-musical. Un concert en el qual es combina el flamenc, el “metal” i una orquestra simfònica amb interpretacions musicals en directe, un vestuari d'alt disseny i una elaborada producció tècnica.

Amb un innovador disseny escenogràfic que porta la dansa més enllà del sòl convertint gairebé en equilibrisme, l'espectacle és una arriscada exhibició d'espectacular atletisme i gran virtuosisme tècnic.

 

NACIDOS PARA BAILAR és la combinació de tots dos. La unió del sagrat i el profà.

 

Per descriure aquesta obra profundament íntima Los Vivancos utilitzen un llenguatge coreogràfic que presenta l'espectacularitat com un fi en si mateixa.

Tot per l'espectacle. El més difícil encara. Aquests són els conceptes sobre els quals s'erigeix ​​un estil artístic salvatge, divertit, irresponsable, que fa que l'espectacle prevalgui davant i sobretot convertint inevitablement a l'artista en un ésser egoista, lliure i sense altra responsabilitat que el que cregui.

 

NACIDOS PARA BAILAR: Una fantasia visual a través de la qual Los Vivancos determinen els llaços de sang que els vinculen ..

El cuerpo que los divide..Y el alma que los hace Uno.

 

 

Sortirem dels llocs d’origen a la tarda per assistir a l’espectacle de les 18.30 hores al teatre Tívoli

A l’acabar la funció disposaran d’una mica de temps lliure per menjar alguna cosa abans d’emprendre el viatge de tornada.

 

Preu: 62 €

Inclou: Viatge amb autocar, entrades de platea i guía acompanyant.

 

Temps límit per la reserva: dia 2 de maig 2018