MESSI 10

Diumenge 3 de novembre 2019
80 €

Messi 10 by Cirque du Soleil, una experiència al·lucinant i inspiradora per als fans, traduirà acrobàticament l'atletisme, la devoció i la superació que combinen al món del futbol amb el del circ, celebrant al millor futbol del nostre temps.

Messi 10 by Cirque du Soleil explica la història d'un jove amb la incansable ambició de superar qualsevol obstacle per arribar a ser el millor número 10 del món. El xou explora tots els elements del seu èxit per crear un univers en què la grandesa s'aconsegueix cada vegada que un es cau i s'aixeca en el camí de l'impossible.

Un elenc de 46 artistes guiarà al públic i els fans en un recorregut vertiginós de 90 minuts d'adrenalina que combina una performance física enlluernadora amb una sorpresa poètica impensada, i una banda sonora vibrant com a teló de fons.

L'espectacle s'estrenarà al Parc del Fòrum de Barcelona el 10 d'octubre de 2019, sent l'única ciutat d'Espanya on es presentarà, i iniciarà una gira mundial a partir del 2020.

 

Sortirem dels llocs d’origen a la tarda per assistir a la funció de les 18.00 hores a la carpa del Parc del Forum. Entrades en categoría 4, sector 110.

 A l’acabar la funció, retorn als seus llocs d’origen.

 

Preu: 80 €

Dipòsit de reserva: 50 €

Inclou: Viatge amb autocar, entrades categoria 4 sector 110 i guia acompanyant.

 

Temps límit per la reserva: 27 de maig del 2019