WEST SIDE STORY

Diumenge 26 de gener 2020
79 €

Des de la primera nota fins l'últim sospir, West Side Story és un dels musicals més importants i representatius del teatre universal. La partitura a càrrec de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim és unànimement reconeguda com una de les millors en la història dels musicals, el text d'Arthur Laurens continua sent tan commovedor i actual com el primer dia i les coreografies originals de Jerome Robbins ocupen un lloc d'honor a la llegenda de la dansa contemporània. De la seva mà, la més gran història d'amor pren els carrers de Broadway per convertir-se en una de les fites del teatre musical de tots els temps.

En West Side Story, Arthur Laurens transporta el Romeu i Julieta de Shakespeare a la ciutat de Nova York, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l'enfrontament entre dues bandes de carrer, els "Americans" Jets i els Porto-riquenys Sharks. La seva lluita per sobreviure en un ambient d'odi, violència i prejudicis dóna forma a una de les històries més emocionants, punyents, belles i rellevants del teatre musical.

Coincidint amb el Centenari de Leonard Bernstein, s'estrenà a Madrid la versió original íntegra amb la qual aquest musical mític va debutar al Winter Garden Theatre (Broadway, 1957). Ara la gira arriba a Barcelona.

 

Sortirem de Palamós i rodalies a la tarda per assistir a la funció de les 17.00 hores al Teatre Tívoli.

 

Entrades a platea.

 

Al acabar la funció, retorn als seus llocs d’origen.

 

 

Preu: 79 €

Dipòsit de reserva: 50 €

 

Inclou:  Viatge amb autocar, entrades a platea,  guia acompanyant.

 

 

Data límit de la reserva: 25 de novembre 2019