Empresa

Viatges Paretours es una empresa familiar fundada a Palamós el 1986. Ara també ens poden trobar en una nova oficina a Palafrugell.

Som una empresa completament consolidada , amb una gran experiència i  professionalitat  en el sector del turisme.

Disposem de les  tecnologies  més actuals i els coneixements en el món dels viatges per poder oferir els millors productes turístics i l’assessorament necessari  a cada un dels nostres clients.

Ens avalen els 28 anys en el mateix negoci i la continuïtat  per part de la segona generació de la família que ha crescut amb l’empresa , aportant nous coneixements, noves tecnologies , i la il·lusió necessària  per continuar satisfent les expectatives dels nostres clients.

Viatges en grup

Una de les especialitats pioneres de la nostra agència han sigut sempre els  viatges en grup preparats en cura , buscant els itineraris més atractius i procurant oferir sempre els millors serveis. El client de grup només ha de preparar la maleta i la seva documentació, de la resta ens cuidem nosaltres. Hotels, menjars, visites, assegurances , guies locals i sempre acompanyats d’un responsable de l’agència en qui podran trobar assessorament, confiança i recolzament davant qualsevol contratemps.

Organitzem grups de tota mena: escoles, instituts, associacions culturals i de lleure, grups d’amics i familiars, llars de jubilats,etc. També excursions d’un dia i sortides a teatre.

Assessorament personalitzat

I per viatjar de forma individual, sol, amb parella, amb família, o amb amics, a Viatges Paretours trobaran el millor assessorament per  reserves d’hotel, avió, tren, paquets turístics circuits, excursions, lloguer de cotxes,  viatges a mida,viatges de nuvis, creuers ,etc.. Preparem pressupostos personalitzats per viatjar a qualsevol part del món i disposem de les millors ofertes del moment.

Tot aquest ventall d’oportunitats per viatjar les trobaran a les nostres oficines i també a la nostra web, on poden fer les seves reserves on-line, amb l’avantatge de comptar sempre amb una empresa real i un professional que respondrà  a qualsevol dubte o  inconvenient que  pugui sorgir abans o durant el seu viatge .

Entri a la nostra web, i consulti les nostres propostes i ofertes de viatge, o vingui a demanar informació a les nostres oficines de Palamós o Palafrugell.